#MAYH

NJOY.amsterdam
02-10-2015

 

DE BRIEFING

"ontwerp een logo en t-shirts voor My Amsterdam Your Home"

 

Wat is MY AMSTERDAM, YOUR HOME? 
MAYH is een inzamelingsactie voor Stichting De Regenboog Groep ten behoeve van de vluchtelingen in Amsterdam. Er wordt geld ingezameld door middel van een online fotoveiling, met kwalitatieve foto’s passend bij het thema ‘My Amsterdam, your Home’.

Visie MAYH
Amsterdam is altijd een vrijplaats geweest voor verschillende culturen, immigranten en mensen die een beter leven zochten, en dat moet zo blijven. Met deze actie willen we aandacht vragen voor de vluchtelingen die nu in onze stad zijn aangekomen, onze stadsgenoten inspireren en ze betrekken bij deze sociale wervingsactie. Samen kunnen we laten zien dat mensen die vluchten voor hun leven, mensen zoals jij en ik, welkom zijn. Want mensen in nood help je, toch? Leuke bijkomstigheid is dat we door deze actie ook de lokale creatieve geesten de kans geven hun werk te delen met anderen, voor anderen. Creativiteit is positiviteit!

Collectie & Wedstrijd
De fotoveiling bestaat uit twee onderdelen: de Collectie & de Wedstrijd. In de Collectie zullen hoogwaardige foto’s te koop worden aangeboden, beschikbaar gesteld door professionele, bekende fotografen, zoals Martijn van de Griendt en Jan Willem Kaldenbach. De Wedstrijd biedt kans aan hobby- en semiprofessional fotografen om gepubliceerd & geëxposeerd te worden in Amsterdam. Iedereen kan 1 foto inzenden. De inzendingen worden door een vakjury beoordeeld; alleen de beste zullen worden geveild. Voor alle deelnemers geldt dat ze de vluchtelingen in Amsterdam kunnen steunen met hun creativiteit.

 

DE UITWERKING

 
 
 
 
 
 
 cbnd 
© 2011 - 2018
Alle cartoons en animaties van @KrewinkelKrijst vallen
onder een Creative Commons by-nc-nd 4.0 Licentie.
Permalink: https://krewinkelkrijst.nl/projecten/my-amsterdam-your-home.